PITOPALVELU RONIT CATERING

Ronit Catering on perustettu vuonna 2003, ja toimimme koko Uudenmaan alueella. Yrityksen kotipaikka on Vihti, valmistus ja juhlatilat löytyvät Kopun kartanon alueelta Nummelassa. Ajatuksenamme on alusta lähtien ollut tehdä mahdollisimman hyvänmakuista ruokaa parhaista raaka-aineista.  Näin tekemällä myös ruuan ja tarjoilun ulkonäkö on vain koristelua vailla valmis.
 

PITOPALVELU RONIT CATERING

Ronit Catering  vuonna 2003 perustettu juhlapalveluyritys, toimimme koko Uudenmaan alueella.  Ajatuksenamme on alusta lähtien ollut tehdä mahdollisimman hyvänmakuista ruokaa parhaista raaka-aineista.Tuotamme catering-palvelua kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. 

Juhlasi järjestyvät vaivattomasti pitopalvelumme avulla, oli sitten kyseessä hautajaiset, asiakastilaisuudet, kokous, koulutus, merkkipäiväjuhlat tai pikkujoulut. Avullamme tapahtumaruokailu onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Myös perhepiirin iloiset juhlat, kuten synttärit, kaste-, rippi-, ylioppilas- ja hääjuhlat sujuvat huolettomasti, kun voit nauttia juhlista ja jättää kestittämisen asiantuntevan juhlapalvelun käsiin. Herkullinen ruoka, kaunis esillelaitto sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu ovat avainsanojamme. Sinä voit vain keskittyä nauttimaan vieraittesi seurasta.

Pitopalvelumme kautta voit tilata myös pelkästään ruuat ja astiat, joko toimipisteestämme noudettuna tai perille toimitettuna.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!


Ronit Airiola

Keittiömestari

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa